Vores tid bruges på mange forskellige ting.

Her ser du lidt om det.

Da vi er pensionister har vi nu mulighed for at bruge vores tid på alle de ting vi har haft lyst til at prøve i løbet af årene.

Lige nu er vi medlem af to kor, arbejder i det Lokalhistoriske arkiv, spiller krolf og har et mindre rengøringsjob, hvor vi tjener lidt til alt det vi gerne vil fornøje os med.

Du kan læse mere om de enkelte aktiviteter herunder.

Odinkoret®

Odinkoret er et amatørkor hvor vi begge har sunget i en årrække.

Vi sidder begge i bestyrelsen og har meget fornøjelse af at synge med koret i forskellige sammenhænge, f.eks. Julekoncerter, ved forskellige foreningers arrangementer eller ved H. C. Andersen Julemarkedet og i Den Fynske Landsby.

Vandreture i Danmark

Vi kan lide at gå i naturen og tager jævnligt ud til steder vi ikke har set før, men også tager også gerne gamle ruter om igen.

Vi kører gerne efter steder vi har lyst til at se, men synes at den bedste måde at opleve steder på er når man går.

På dette billede har vi været på Fyns Hoved en dag i marts 2023.

Lokalarkivet i Fraugde

Vi er frivillige i vores lokalarkiv. Arkivet dækker 4 sogne i det sydøstlige Odense.

Vi er i arkivet en dag om ugen og beskæftiger os med registrering af alle de mange forskellige arkivalier der kommer ind på arkivet. Personlige papirer, fotos, foreningsreferater, virksomhedsregnskaber og meget meget mere.

Krolf

Vi spiller Krolf i Holluf Pile Krolfklub.Krolf er en mellemting mellem golf og kroket, idet man spiller med køller og kugler i kroketstørrelse, på korte baner. Som i golf gælder det om at få kuglen i hul på mindst mulige slag.